پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
عامل کوتاهی قد
نوشته شده در جمعه 12 تير 1394
بازدید : 199
نویسنده :
 
عوامل کوتاهی قد را بدانید

دکتر زهرا رضوی اظهار کرد: متوسط قد در پایان سن رشد در زنان ۱۶۲ و در مردان نیز ۱۷۲ تا ۱۷۵ سانتی‌متر و حداقل قد در زنان و مردان به ترتیب ۱۵۲ و ۱۶۲ است و اگر پایین‌تر از معیار گفته باشد کوتاهی قد به فرد نسبت داده می‌شود.

 

ادامه مطلب رامطالعه بفرمایید

 

 


:: موضوعات مرتبط: پزشکی , ,



لوازمی که از توالت هم آلوده تراند؟
نوشته شده در جمعه 12 تير 1394
بازدید : 212
نویسنده :

بدن ما دستگاه شگفت‌انگیز و کارآمدی دارد به نام سیستم ایمنی که با تمام ظرفیت ما را از شر ارگانیسم‌های بیماری‌زا حفظ می‌کند. به این دستگاه بسیار موثر باید اعتماد کرد اما رعایت برخی نکات ساده، هم فشار کار این سیستم را کم می‌کند و هم خطر اینکه ناگهان زیر این فشار کاری از پا در بیاید، کمتر می‌شود.

 بقیه در ادامه مطلب


:: موضوعات مرتبط: پزشکی , ,



چرابدن عرق سرد میکند؟
نوشته شده در جمعه 12 تير 1394
بازدید : 231
نویسنده :

دلایل عرق سرد کردن چیست؟

 

شاید برای شما هم پیش آمده که صبح زود به حمام بروید، لباس‌های تمیز بپوشید و برای انجام کارهای روزانه از خانه خارج شوید، ولی چند ساعت بعد احساس کنید خیس عرق شده‌اید و لباس‌هایتان هم بوی خوبی نمی‌دهند. اینجاست که حس بدی پیدا می‌کنید و از این می‌ترسید که بوی بدنتان برای دیگران آزاردهنده باشد.

 

البته فرقی نمی‌کند در چه فصلی باشیم، اما در تابستان به علت گرمای هوا این مشکل بیشتر ایجاد می‌شود که هم برای خود فرد و هم دیگران غیر قابل تحمل است. البته مصرف عطر و اسپری و ژل حمام تا حدی کمک‌کننده است، اما پیش از هر چیز باید متوجه شوید که آیا عرق‌کردنتان طبیعی است یا می‌تواند نشانه بیماری خاصی باشد؟ چطور از شر عرق‌کردن‌های بیش از حد خلاص شویم؟ با ما همراه باشید تا به پاسخ این پرسش‌ها برسید.

 

تعریق مکانیسمی است که به وسیله آن دمای بدن که به دلایل مختلفی مثل گرما، فعالیت‌ بدنی و غذا خوردن افزایش یافته است، پایین می‌آید. عرق‌کردن علاوه بر کنترل دمای بدن باعث دفع مواد زائد بدن از راه پوست هم می‌شود. به طور کلی تعریق یک امر طبیعی به حساب می‌آید و وقتی بیماری تلقی خواهد شد که بیش از حد و آزاردهنده باشد.

 

باید بدانید اختلالات غدد مثل پرکاری غده تیروئید، استرس، عوارض ناشی از مصرف داروهای مختلف مثلا قرص‌های ضدافسردگی، سرطان (که بیشتر باعث تعریق شبانه می‌شود)، کاهش قندخون یا هیپوگلیسمی، تغییرات هورمونی، گاهی اوقات بالا بودن فشار خون، مشکلات تغذیه‌ای، درد شدید، تب به دنبال عفونت و… باعث افزایش تعریق بدن می‌شوند که با برطرف شدن مشکلات گفته شده عرق‌کردن هم به حالت طبیعی برمی‌گردد.

 

به ادامه مطلب مراجعه کنید


:: موضوعات مرتبط: پزشکی , ,



معرفی دندان ها
نوشته شده در شنبه 21 دی 1392
بازدید : 1170
نویسنده : مدیر وبسایت

برای مشاهده مطلب به ادامه مطلب بروید


:: موضوعات مرتبط: پزشکی , ,



صفحه قبل 1 صفحه بعد